جدیرترین اخبار :
  • حضور مدیرعامل منطقه آزاد چابهار در خبرگزاری فارس
  • ریگی: مطالعات کریدور ایران و افغانستان تکمیل شده است
  • نشست حمیرا ریگی رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار با هیأت راه آهن افغانستان
  • تحکيم و توسعه روابط اقتصادی پایدار
  • دستور پزشکیان به رئیس سازمان برنامه و بودجه؛ اولویت‌های دولت تعیین شد

حضور منطقه آزاد چابهار در سومین نمایشگاه بین‌المللی شیلات ایران

اقتصادی | تاریخ خبر : 97/07/10 | تعداد بازید :2914
مدیرعامل شرکت توسعه سرمایه‌گذاری منطقه آزاد چابهار گفت: ظرفیت‌های بی‌نظیر شیلاتی سواحل مکران در سومین نمایشگاه بین‌المللی شیلات ایران به نمایش گذاشته می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل منطقه آزاد چابهار؛ فرزین حقدل اظهار داشت: سومین نمایشگاه بین‌المللی شیلات، آبزیان، ماهیگیری و صنایع وابسته 11 تا 14 مهرماه در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار می‌شود.
وی افزود: با توجه به ظرفیت‌های منحصربه‌فرد شیلاتی سیستان و بلوچستان در پرورش میگو، ماهی، صید ماهی، ماهی قفس و صنایع وابسته و هم‌چنین ورود این شرکت به‌عنوان بازوی سرمایه‌گذاری منطقه آزاد چابهار برای توسعه این ظرفیت در سواحل مکران؛ امسال با حضوری پررنگ در نمایشگاه بین‌المللی شیلات ایران حضور پیدا خواهیم کرد.
مدیرعامل شرکت توسعه سرمایه‌گذاری منطقه آزاد چابهار تصریح کرد: دو برند تن ماهی ماکا و مکوران که تا پیش‌ازاین به‌صورت اختصاصی برای بعضی نهادها و ارگان‌ها تولید می‌کرد، امسال برای اولین بار در این نمایشگاه به بازدید عموم گذاشته می‌شود تا با جذب سرمایه‌گذاران و تاجران این برند در قالب‌ها و کلاس‌های مختلف در کل کشور توسعه یابد.
حقدل ادامه داد: هم‌چنین ظرفیت‌های شیلاتی سیستان و بلوچستان در قالب یک بسته سرمایه‌گذاری تحت عنوان شهرک شیلات منطقه آزاد چابهار در این نمایشگاه به بازدید گذاشته می‌شود؛ در این شهرک 200 هکتاری قرار است تمام فعالیت‌های شیلاتی از تولید غذا، مولد و لارو میگو و ماهی تا پرورش ماهی و میگو، بسته‌بندی، بازاریابی و فروش در بازارهای ملی و بین‌المللی به‌صورت یکجا تعریف شود.
شایان‌ذکر است، سیستان و بلوچستان بیشترین میزان صید در میان استان‌های ایران را دارد و سالانه بنا به آمار سازمان شیلات، حداقل 300 هزار تن ماهی صنعتی و تجاری توسط صیادان ساحلی و فراساحلی این استان صید می‌شود؛ در سیستان و بلوچستان 24 هزار صیاد فصلی و دائمی، 930 فروند لنج ساحلی و فراساحلی و 1400 قایق صیادی به صید می‌پردازند.
کمیسیون تن ماهیان اقیانوس هند (IOTC) که وظیفهٔ مدیریت ماهیگیری منطقه‌ای در حوزه اقیانوس هند از شاخ آفریقا تا اندونزی را دارد، صیادان سیستان و بلوچستان را در رتبه دوم میزان برداشت از آب‌های فراساحل این کمیسیون پس از کشور اندونزی قرار داده است.

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل